Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2012 09:21 - Дизайн на вестници и печатни издания
Автор: vestnicite Категория: Новини   
Прочетен: 2685 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.06.2012 20:05


Печатни издания: Дизайн вестници

Списанието е периодично издание с редовни колони, отпечатани на висококачествена хартия. Обикновено списание A4 и A5, както и на корицата на дебела хартия. Печат на списания и вестници днес - един от най-популярните печатни услуги: както популярни списания търговия, както и различни рекламни и корпоративни опции. Ние използваме съвременни методи на печатните списания, които не могат да произвеждат само висококачествени печатни продукти, но също така да вземат предвид актуалните изисквания на клиента, например, необходимостта от дребен шрифт работи в кратък период от време.

Печат списание и вестници - чудесен начин да внуши на клиентите и партньорите си необходимата информация за фирмата, продуктите и услугите. Корпоративна дневник ще осигури всички предимства на продукти, подробно разказване на работата и постиженията на компанията. Отпечатване корпоративното списание трябва да се поръча от професионалисти, защото това се отразява на имиджа на организацията.
Дизайн и оформление на списания
image
Нашето студио разполага с цялата необходима техника и квалифицирани специалисти, които са готови не само да се възпроизвеждат на списанието и вестниците, но също и за разработване на дизайн и разположение. Появата на списанието - това е първото нещо, което привлича вниманието на потенциалния читател. Без значение, колко интересно съдържание на всяка публикация, пробиване на корицата на лоша книга ще бъде от интерес на някого. Ние предлагаме компетентните публикации за дизайн, който ще се вземат под внимание се обръща специално внимание на публикацията и отпечатване на вашето списание. Налагане на списанието от специалисти, които вземат предвид последните тенденции в развитието на модните издания, така дневника действително ще изглежда и стил.
Печат на списания

Предлагаме печат на списания от различни формати и издания. Тя може да бъде пълноцветен печат на списания, както и версии с черни и бели съдържанието и капак на цвят. Свързването се осъществява с горещи извори или клипове. Печат списания - това е също един брой след процеса на печатане, които правят възможно да се направи по-привлекателна публикацията. Например, на корицата на ламиниране, полагане на печат и опаковане в полиетилен, правят списанието по-плътен и впечатляващ. Ако е необходимо, ние сме готови да печатате различни раздели, които могат да бъдат поставени ярка реклама или полезна информация.

По отношение на метода на печат на списания и вестници, най-често се компенсира начин за постигане на високо качество на изображението. В процеса на отпечатване на списанието могат да бъдат използвани като основните цветове (CMYK), както и палитра от други цветове (Pantone).

Професионален печат на списания за модерно оборудване - гаранция, че вашият въпрос няма да остане незабелязано.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vestnicite
Категория: Новини
Прочетен: 51506
Постинги: 18
Коментари: 1
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031