Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2012 09:18 - Производство на вестници
Автор: vestnicite Категория: Новини   
Прочетен: 5285 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.06.2012 20:00


Вестници Производство

Вестникът е публикуването на определен честотен лист. Има няколко вида на вестници, които се различават по ориентация, размер, цел, честота, регион, изход, и др. Възможностите на съвременната печат може да произвежда почти всеки тип хартия, големи и малки задачи. Професионално оборудване, използвано в нашата компания - е атрактивен висококачествен вестник, отпечатан в оптималното време.
image
Като правило, всеки вестник съдържа определена информация, илюстрации, реклами и др. Една от основните характеристики на вестника - е скоростта, така че е важно да изберете на печатарската преса, способна за кратко време, за да произвеждат необходимите копия. В съответствие с условията на нашата компания отделя специално внимание.

Е от голямо значение и появата на вестника. Вие трябва правилно да вземете на хартия, които подчертават ползите промоционална оферта или информация. Днес, много клиенти предпочитат пълноцветен вестник, и то не е случайно. Той е този поток от информация и снимки, които да привлекат вниманието на вашата целева аудитория. Нашите специалисти ще ви помогнат да намерите на принтера най-добрият вид на хартия и типа печат.

Сред най-честите видове, Вестници, реклама, корпоративни, обществени и др.
Реклама вестници, реклами във вестниците

Вестник реклама се използва за насърчаване на стоки или услуги. Това обикновено е ярък малък формат издание, което съдържа информация за нови продукти, цени и адреси на магазини. Повечето вестник реклама се прави в корпоративния стил на фирмата-клиент, което прави публикуването призната. Ако не разполагат със собствен стил на вестника, нашите специалисти са готови за проектиране, оформление и цялостния дизайн на публикацията. Колкото по-привлекателна за вестника, повече потенциални читатели ще искат да го взема в ръка.
Корпоративни вестници

Много големи компании имат корпоративни книжа. Това е чудесна възможност да разкажете на новините на компанията и нейните постижения, като персонал, така че партньори и клиенти. Като общо правило, корпоративни вестници се произвеждат в малки количества от дигитален или офсетов печат. Ние сме готови да развиват по индивидуален проект на вестника си.
Общността, вестници,

Общността вестници съдържат важна информация за гражданите. Тези публикации са достъпни както на обществени организации, движения и фондации. Основната цел на тези вестници се информира своевременно обществеността за всеки въпрос или събитие, така че често тези публикации са отпечатани в два или три цвята върху вестникарска хартия.

Нашият магазин за печат могат да си поръчат почти всеки вид на вестник. Ние контролираме качеството на работа на всеки етап, така че можете да сте сигурни на отлични резултати. В комбинация с други методи за насърчаване, които също може да се поръча от нашата компания, пише вестникът ще помогне да се постигне желания ефект.

Август в историята на дизайн и печат

Рекламен пазар и печатни продукти, която включва задачата на вестници, е сезонна. На сезонни явления в полиграфията казва нашия календар на историческите събития.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vestnicite
Категория: Новини
Прочетен: 51504
Постинги: 18
Коментари: 1
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031