Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2012 20:11 - Вестници с безплатни обяви
Автор: vestnicite Категория: Новини   
Прочетен: 1562 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.06.2012 08:35


През 2001 година, отпразнува 30 години, тъй като първият вестници за безплатни обяви. Това се случи в Канада, Ванкувър. И ние имаме?

Рекламни съобщения в пресата са се появили в по време на перестройката. Преди началото на осемдесетте години, се натъкнах на частни обяви в "вечер" и други местни вестници. Но те бяха публикувани скромно в последните страници на вестници, тъй като не се развалят цялостното впечатление от най-важните и съответните членове. Въпреки това, с появата на капитализма, язовир избухна!

Първата предпоставка е наличието на общ дефицит на стоки, разтворени, обаче, странни неща организира инжекции за различни цели. През това време, някъде в средата на 80-те, когато почти празни рафтове и след това "хвърли" разнообразие на потребителски стоки, както и разширяване на популацията на лакомото рефлекс. Също така в предприятията от лотарията ботуши, якета, шапки, телевизори и хладилници. И ако сте късметлия, наличието на правилния размер, просто не отидох.

В резултат не е придобило правото нещо, и че "дава." И тогава това трябва да направя нещо. Защото крак е размер 35 и ботуши - 40. Но тъй като американците - хората, които са по-напреднали от нас по отношение на търговията, цялостно решение, съответно, намери: "оближе" Западните идеята за безплатни обяви във вестниците и да посрещнат нуждите на хората. Търсенето на вестници, обаче, само е нараснал с изчезването на търговския дефицит. Странно, нали? Ако това се развиват паралелно, като вестникът, но платените реклами, като "Реклама".

За след десетина години преди моите самите очи на вестника, като "ръка за ръка", "От и за да" да отглеждат от осем страници на окаян обемна стека на хартия, която не е 1/2-пъти, и тръбата не е svernesh. Да

Какво е явлението на тези публикации като "Ръка за ръка"? Може би факта, че хората са склонни да свикне към нещата. И любимия, старата, но все пак доста приличен седалка просто да хвърлят в кошчето страна не е повдигнат. Но за да се продават - моля. Аз ще дам евтино, в добри ръце.

Също така, този вестник - идеалните хора, за да видят шоу, особено ако искате да продават или купуват недвижими имоти. Защото това, което тези вестници толкова възлюби вътрешните брокери на недвижими имоти. Често повече от половината от продукцията заемат описания на апартаменти, къщи и вили.

Отново, много популярна услуга части, където можете да намерите почти всяка от популярната пирон екзотичната обстановка на рояла. И разделите за "Хоби", "моят звяр" или "Lonely Hearts Club"! Колко приятелство, любов и домашни любимци се добавя към града, защото от тях? И стандартните пъзели, "Той я търси, не I / N, с М / Ж, I / O, без разредените страстни жалби м / N" на "красивия непознат от неволни млади орли".

Аз дори познавам няколко души, които буквално "закачени" на четенето на тези реклами Pestryaev вестници. Седмичен купуване "Ръка за ръка", те четат в линии реклами, и без никаква полезна цел - да купи или продаде нещо по такъв начин, те никога и никога не са настъпили! Мисля, че е като любовта ми да изглежда в запалената прозорци: какъв вид на живота е зад завеса. Като цяло, театър борда, такова ...

Те са, мисля, че ние дори може да се спекулира що се отнася до "Книгата на промените." И ако анализираме това, което се купува и продава на страниците си, можете да създадете както икономически и психологически портрет на един градски жител.

Те казват, че интернет и писане на вестници не е едно и също. Те казват, че скоро ще бъде по-лесно да останат на таблото или да представи своя собствена. Е, някой, може би дори по-лесно. Но то е възможно да се сравни с нещо забавно да листа чрез страниците третия формат, заравяне, както и в пясъка, на вълнички в най-малки букви, и, като перли, търси, на много нещо беше, търси около себе си, след като удря само един маркер или химикалка писалка, с триумфа на ловец, хванал един извличане?



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vestnicite
Категория: Новини
Прочетен: 51721
Постинги: 18
Коментари: 1
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930